Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


ÎCCJ a desemnat judecătorii din completurile de cinci pentru anul 2020

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 6 ianuarie 2020 Etichete: ,

Înalta Curte de Casație și Justiție a desemnat, luni, membrii completurilor de cinci judecători pentru anul 2020. Tragerea la sorți a fost realizată de președintele instanței supreme.

Astfel, s-a stabilit funcționarea în cadrul instanței supreme, în cursul anului 2020, a două completuri de cinci judecători în materie civilă și a două completuri de cinci judecători în materie penală. Totodată, în ceea ce privește completurile de cinci judecători organizate în materie civilă s-a stabilit numărul judecătorilor din cadrul fiecărei secții care vor intra în compunerea acestora.

Completul 1 penal este format din: Cristian Marcu, Maricela Cobzariu, Ana Hermina Iancu, Constantin Epure, Iulian Dragomir.

Completul 2 penal va fi compus din: Francisca Maria Vasile, Rodica Cosma, Ioana Alina Ilie, Horia Valentin Şelaru, Andrei Claudiu Rus.

De asemenea, au fost traşi la sorţi membrii a două completuri în materie civilă, printre care se află şi preşedintele Instanţei supreme, Alina Corina Corbu.

Completul 1 civil este format din: Veronica Năstasie, Corina Alina Corbu, Marian Budă, Minodora Condoiu, Mihaela Paraschiv.

Complet 2 civil: Luiza Maria Păun, Florentina Dinu, Veronica Dănăilă, Nina Ecaterina Grigoraş, Mirela Vişan.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW