Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Iazul amenajat în Parcul Kiseleff a fost distrus de „tineri teribilişti”, acuză primarul Sectorului 1

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 10 august 2022

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, acuză că parcul amenajat în Parcul Kiseleff a fost distrus de mai mulți „tineri teribilişti”. Edilul a publicat pe contul său de Facebook o înregistrare cu momentul în care câțiva tineri aruncă cu răsadurile de flori în rațele care se odihneau în mijlocul lacului. 

Armand anunță că va face plângere penală pentru vandalism în acest caz.

„Mai mulți tineri teribiliști au distrus parțial, noaptea trecută, iazul pe care l-am amenajat în Parcul Kiseleff. De neînțeles comportamentul lor, au aruncat timp de mai multe minute cu răsadurile de flori în rațele care se odihneau în mijlocul micului lac. În imaginile de mai jos nu vedem altceva decât nepăsare.

Nepăsare față de mediul înconjurător, nepăsare față de munca noastră și toți locuitorii Sectorului 1. Am solicitat sprijin polițiștilor pentru identificarea acestor tineri, vom face plângere penală pentru vandalism și cruzime față de animale”, a anunțat Armand.

Totodată, primarul face apel la cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public „să nu tolereze asemenea comportament și să anunțe imediat organele abilitate ori de câte ori observă persoane cu comportamente antisociale, care prin acțiunile lor afectează imaginea spațiului public sau periclitează siguranța în utilizare a echipamentelor din parcuri”.

„Nu ezitați să apelați Dispeceratul Poliției Locale Sector 1, la numărul de telefon 021/9540. PS: Acest act de vandalist vine exact după ce am finalizat lucrările de restaurare și curățare a micului lac din parc”, conchide postarea din mediul online.

Foto: Captură Facebook/ Clotilde Armand

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW