Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Hotelierii greci le cer scuze turiștilor români pentru condițiile dificile de intrare în țară și costurile mari: Mereu vă vom aștepta cu speranță

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 iulie 2020 Etichete: ,

Hotelierii din Skala Potamia, Thassos, au postat pe Facebook un mesaj în care își cer scuze turiștilor români pentru condițiile dificile și costurile ridicate pe care trebuie să le suporte aceștia dacă vor să își petreacă concediul în Grecia.

„S-au creat legături puternice între prietenii noștri, familiile de români, care vin în fiecare an pe insulă, și noi, hotelierii, antreprenorii, care va așteptăm și facem tot posibilul să vă bucurați de cea mai bună ospitalitate.

În acest an COVID-19, a pus multe piedici și a dus la impunerea multor condiții negative pentru prietenii noștri români. Adevărul este că de la începutul primei luni de la deschiderea vămilor (perioada post carantină) pentru prietenii noștri balcanici, am fost martori la o creștere semnificativă a cazurilor de COVID- 19, motiv pentru care guvernul Greciei a decis să facă niște schimbări atât pentru siguranța populației elene, cât și cea a turiștilor”, se arată în postare.

Hotelierii susțin că, deși măsurile sunt pentru siguranța tuturor, acestea au „făcut foarte dificilă intrarea în țară a turistilor. Rezultatul fiind o mare nemulțumire și dezamăgire a prietenilor noștri români, dat fiind faptul că întrarea în Grecia se face cu costuri mari, datorită testelor obligatorii, oboseala multă, datorită faptului că timpul de așteptare în vamă este foarte mare și incertitudine datorită schimbărilor subite și deciziilor neașteptate ale guvernului.

De aceea considerăm că scuzele nostre sunt o obligație către prietenii noștri români pentru situația actuală și vă promitem că mereu vă vom aștepta cu speranța să ne vizitați, an de an, întotdeauna să ne revedem cu bine și sănătoși”, se mai arată în postare.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW