Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Hotărârea de Guvern ce cuprinde noile restricții, publicată în Monitorul Oficial / Prefectul Capitalei: Sâmbătă vom convoca Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență și vom adopta măsurile

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 26 martie 2021

Hotărârea aprobată joi seară în ședința de Guvern care conține noile restricții ce ar urma să intre în vigoare de duminică a fost publicată în Monitorul Oficial. Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență va fi convocat sâmbătă, pentru a stabili noile măsuri de restricție adoptate de CNSU pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, a anunțat prefectul Capitalei.

Vom convoca mâine Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, se va publica între timp hotărârea de Guvern şi vom lua măsurile, care vor fi cu aplicabilitate de duminică”, a declarat Alin Stoica, la sediul Prefecturii Capitalei.

Reuniunea ar urma să fie convocată în intervalul orar 11-14, a precizat Alin Stoica.

Măsurile adoptate în ședința de Guvern

– Unde incidența depășește 4‰ în zilele de vineri, sâmbătă și duminică circulație va fi permisă până la ora 20:00. Operatorii economici vor funcționa până la ora 18:00. Se va reveni dacă incidența scade sub 3,5‰.

– Dacă incidența depășește 7,5‰, circulația va fi permisă doar până la ora 20:00 pe toată durata săptămânii. Operatorii economici vor funcționa până la ora 18:00. Se va reveni dacă incidența scade sub 3,5‰.

– Pentru noaptea 3-4 aprilie, se va permite circulația până la ora 2:00 pentru deplasarea la slujba Paștelui Catolic.

– Se va oferi o derogare și pentru Paștele Ortodox, însă va fi cuprins în următoarea hotărâre.

– Pentru operatorii economici care desfășoară activități de fitness vor avea activitatea suspendată acolo unde incidența depășește 4‰ și se va relua când incidența scade sub 3,5‰.

– A fost adoptată și hotărârea CNSU, iar cetățenii veniți din Marea Britanie nu vor mai intra în carantină.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW