Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Handbalistul francez Pierre Yves Ragot a fost reținut/ Sportivul va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 5 iunie 2020 Etichete: , ,

Handbalistul francez, Pierre Yves Ragot, a fost reținut de procurorii DIICOT Brașov pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, la ora 12:00, va fi dus la Tribunalul Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia nu va fi definitivă, însă va fi executorie, ceea ce înseamnă că va fi pusă în aplicare imediat.

Procurorii DIICOT au făcut, joi, percheziții la locuința din Brașov a handbalistului francez Pierre Yves Ragot, într-un dosar de trafic de droguri, conform surselor mainnews.ro.

Comunicatul DIICOT

La data de 04.06.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Făgăraş, județul Brașov, într-o cauză vizând săvârşirea de către un suspect, cetăţean francez, a infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării.

La data de 04.02.2020, suspectul a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2500 lei.

De asemenea,la data de 12.05.2020 suspectul a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1257 lei.

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic.

Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Braşov, în vederea audierii.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW