Friday, June 25, 2021
Jurnalism corect


Handbalistul francez Pierre Yves Ragot, cercetat pentru trafic de droguri. Percheziții la locuința sportivului din Brașov- VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie , at 4 iunie 2020 Etichete: , , , , ,

Procurorii DIICOT fac, joi, percheziții la locuința din Brașov a handbalistului francez Pierre Yves Ragot, într-un dosar de trafic de droguri, conform surselor mainnews.ro. 

În casa sportivului s-a descoperit o cultură indoor de cannabis. Oamenii legii au ridicat aproximativ 400 de grame de materie vegetală din casa acestuia.

De la fața locului au fost ridicate dispozitivele de întreținere a plantelor.

 

Comunicatul DIICOT

La data de 04.06.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Făgăraş, județul Brașov, într-o cauză vizând săvârşirea de către un suspect, cetăţean francez, a infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării.

La data de 04.02.2020, suspectul a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2500 lei.

De asemenea,la data de 12.05.2020 suspectul a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1257 lei.

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic.

Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Braşov, în vederea audierii.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

sursa foto: Dreams Time

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW