Wednesday, October 28, 2020
Jurnalism corect


Klaus Iohannis îi acordă Ordinul Național „Steaua României” Simonei Halep/ UPDATE: Halep: De fiecare dată mă întorc cu drag în România

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 15 iulie 2019 Etichete: , ,

Președintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României”, în grad de Cavaler, tenismenei Simona Halep, după ce aceasta a câștigat finala de la Wimbledon, disputată cu Serena Williams.

„Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

„Am intrat pe teren și am dat tot ce am putut. A fost visul mamei mele. Multumesc, mama! Mulţumesc ţării mele. Ma susţin de fiecare dată, oriunde aş juca”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

Simona, în România

Simona Halep a aterizat, luni, în România. Ea a fost așteptată la aeroport de către Ion Țiriac, Ilie Năstase și ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei.

„Aș vrea să îi mulțumesc familiei pentru tot spriijinul, tuturor antrenorilor mei, de când am început prima dată să țin o rachetă în mână, echipei mele din prezent, bineînțeles Federației pentru că fără ea nu știam ce înseamnă tenisul și tuturor oamenilor care mă susțin, care își pun toată energia la meciurile mele și îmi transmit gândurile bune. Sunt persoane speciale care au fost alături de mine: Virginia Ruzici, Darren Cahill, Ion Țiriac. De fiecare dată mă întorc cu drag în România și acasă la mine.”, a declarat Simona Halep.

 

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW