Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


Guvernul României a lansat o platformă pentru înregistrarea documentelor care trebuie depuse la instituții publice

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 2 aprilie 2020 Etichete: , ,

Guvernul României a lansat, joi, platforma aici.gov.ro prin care cetățenii își pot înregistra documentele care trebuie depuse la diverse instituții publice. 

„În contextul epidemiei de COVID-19, în sprijinul cetățenilor și al instituțiilor publice, Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, în parteneriat cu Aurachain, Asociația pentru Tehnologii Avansate, Bithat și Telekom lansează platforma digitala https://aici.gov.ro/home„, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Platforma este destinată instituțiilor publice care nu au un sistem propriu de registratură online.

Obiectivul platformei noi lansate este eficientizarea și tehnologizarea proceselor de comunicare la nivel național, astfel încât toate instituțiile publice din România să fie înrolate într-un sistem digital capabil să răspundă solicitărilor cetățenilor în format electronic, într-un timp cât mai scurt.

Prin intermediul aici.gov.ro, toate persoanele juridice din România au posibilitatea să transmită către ANOFM cererea pentru solicitarea șomajului tehnic.

„Șomajul tehnic permite societăților private să solicite plata de la bugetul de stat a 75% din salariul mediu brut pe economie tuturor angajaților respectivelor societăți”, reamintește Guvernul României.

De asemenea, de săptămâna viitoare, pe această platformă se poate plăti indemnizația pentru alți profesioniști, cooperatiști și structuri sportive sau persoane fizice care au obținut venituri exclusiv din drepturi de autor și drepturi conexe, afectați prin instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

sursa foto: Dreams Time

Comentarii


 • I am soo hаppy too be back witһ yߋu guys once аgain! I hаve truly beеn missing your thrilling аnd
  enjoyable games! І can seee that youu have made ѕome great adjustments!

  The winnings appeɑr too be more frequently ɑnd you’ve added more
  features that add to the player’ѕ playing ability!
  Ꭲhanks t᧐ the producers!

  Heге is my blog bingo cards 1 75

 • … [Trackback]

  […] There you can find 48148 additional Information on that Topic: mainnews.ro/guvernul-romaniei-a-lansat-o-platforma-pentru-inregistrarea-documentelor-care-trebuie-depuse-la-institutii-publice/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW