Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Guvernul pregătește „reforma jocurilor de noroc”/Ciolacu: Nicio companie care nu are sediul social în România nu va mai putea desfășura activitate

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 2 octombrie 2023 Etichete: , , , ,

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, 2 octombrie, că în şedinţa de joi va veni cu reforma în jocurile de noroc, astfel că nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României şi a dat exemplul companiilor care aveau sediul prin Transnistria.

„Este una din multele modificări”, a completat el.

Premierul Marcel Ciolacu a acuzat sâmbătă că există „o formă de şantaj” la adresa lui, cât şi a altor responsabili ai statului român, după ce a propus proiectul de lege privitor la eliminarea păcănelelor din oraşe.

”În calitatea mea de prim-ministru, solicit statului român să vadă dacă vorbim de o încălcare a legii şi de un şantaj sau vorbim doar de un fenomen întâmplător”, a adăugat liderul PSD.

„Am vorbit cu domnul Simonis, o analiză pe ceea ce înseamnă aceste jocuri de noroc. Normal că mi-am luat partea din lege de jocuri de noroc, la Guvern, şi am început să lucrez împreună cu experţii din Ministerul de Finanţe la ce trebuie modificat în lege ca şmecherii să nu ne mai păcălească. Am iniţiat un proiect de lege cu celebrele păcănele pe care le găsiţi, domnilor, primari, în toate comunele şi dumneavoastră ştiţi cel mai bine nenorocirile pe care le crează. Faptul că oamenii mai ales când au o situaţie financiară precară cred că jucând la aceste jocuri, o să se îmbogăţească imediat. Am văzut şi reacţii şi atacurile şi la mine şi la Freddy vor mai fi în continuare cum sunt şi la Sorin Grindeanu”, a afirmat Marcel Ciolacu.

viewscnt

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW