Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Guvernul Orban decapitează conducerea ANAF – Oamenii numiți de PSD, eliberați din funcții/ Mirela Călugăreanu rămâne președinte al Agenției

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 25 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Premierul Ludovic Orban a demis, luni, patru șefi ai ANAF, singura menținută în funcție fiind Mirela Călugăreanu, președintele Agenției.

Șerban Andrei Nistor a fost eliberat din funcția de vicepreședinte ANAF, cu atribuții de coordonare a activităţii de colectare a veniturilor bugetare.

Raul Cristian Petrescu, vicepreședinte, șef al Direcției Antifraudă a fost înlocuit cu Sandu Costea.

Șeful Direcției Generale a Vămilor, Ștefan Doliș, și coordonatorul inspecției fiscale, Daniel Mihai Tudor, au fost și ei demiși.

Totodată, pentru secretarul general al ANAF, Lilian Onescu, s-a aplicat principiul mobilității, reprezentând o modificare a raporturilor de serviciu. Fiind înalt funcționar public, acesta nu a putut fi demis.

Numele lui Lilian Onescu apare într-un denunț legat corupția din vămile din România, despre care mainnews.ro a scris AICI și AICI.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/guvernul-orban-decapiteaza-conducerea-anaf-oamenii-numiti-de-psd-eliberati-din-functii-mirela-calugareanu-ramane-presedinte-al-agentiei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW