Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Guvernul atrage atenția: Consumul excesiv al oricărui tip de aliment poate produce efecte nedorite / Precizări despre efectul chimenului asupra Covid-19

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 2 aprilie 2020 Etichete: , ,

Guvernul României atrage atenția asupra faptului că orice tip de aliment consumat excesiv poate produce efecte nedorite. În contextul în care în această perioadă circulă pe internet o informație falsă despre efectul semințelor de chimen asupra coronavirusului, executivul face un apel către cetățeni.

„O informație falsă circulă online în această perioadă cu privire la efectul semințelor de chimen asupra coronavirusului. Nu cădeți pradă soluțiilor miraculoase apărute pe internet deoarece acestea vă pot pune sănătatea în pericol”, se arată într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Consumul de chimen nu previne și nici nu tratează infecția cu coronavirus.

De asemenea, Guvernul mai recomandă o alimentație echilibrată și mișcare fizică pe cât se poate.

„Pentru un stil de viață sănătos, este recomandat să aveți o alimentație echilibrată, care include fructe și legume. Chiar dacă este necesar să stăm în casă în această perioadă, este important să facem activitate fizică. Luați pauze de la a sta jos, mergeți prin casă sau faceți exerciții fizice ușoare. Mișcarea regulată reduce din tensiunea musculară și îmbunătățește circulația sângelui”, mai recomandă Guvernul.

sursa foto: livadacuceai.ro

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW