Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Guvernul a lansat o nouă platformă prin care oamenii pot completa un chestionar de evaluare a simptomelor de coronavirus: CeMaFac.ro

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 martie 2020 Etichete: , ,

Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de luptă contra efectelor coronavirusului: CeMaFac (cemafac.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro. Proiectul a fost realizat în colaborare cu Departamentul pentru Situații de Urgență și organizația neguvernamentală Code for România.

„cemafac.ro este un ghid simplu și practic bazat pe scenarii posibile prin care populația României poate trece. Această platformă te va ghida pentru diferitele situații și te va aduce mai aproape de măsurile recomandate de autorități pentru o mai bună protejare a ta, a familiei și a comunității tale în această perioadă.

O funcție importantă a soluției cemafac.ro este chestionarul de evaluare simptome dezvoltat în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență , pentru a identifica gradul de risc propriu în ideea de a vedea ce pași ai de urmat mai departe, în funcție de starea ta de sănătate și de acțiunile întreprinse în ultima perioadă. Alte secțiuni din website-ul cemafac.ro tratează subiecte precum transmitere și simptome, cum ne protejăm, adaptare și rezistență cât și informații folositoare pentru cei care oferă ajutor sau sprijină echipele de intervenție.

cemafac.ro este un proiect realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic”, au transmis reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW