Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Guvernul a aprobat ultima formă a proiectului legii bugetului pe 2021

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 22 februarie 2021

Guvernul a aprobat în ședința de luni ultima formă a legii bugetului de stat pe anul 2021, cu avizul Consiliului Legislativ, aceasta urmând să ajungă în Parlament.

Conform formei puse în dezbatere publică de Ministerul Finanțelor Publice, bugetul pe 2021 este construit pe o creștere economică de 4,3% și un deficit bugetar de 87,3 miliarde de lei, ce reprezintă 7,16% din PIB.

Proiectul bugetului de stat poate fi consultat aici

Tot luni, a fost aprobată hotărârea de guvern care va permite rezolvarea situației în care se află minerii de la Complexul Energetic Hunedoara. În următoarele zile, angajații își vor primi salariile restante, însă Guvernul va continua să lucreze pentru a găsi soluții de rezolvare pe termen lung a problemelor care există în acest sector.

CITEȘTE ȘI: România va aloca pentru al cincilea an consecutiv 2% din PIB pentru Apărare. Din aceste fonduri va fi finanțată achiziția de corvete și transportoare blindate

CITEȘTE ȘI: Ce buget au serviciile în anul 2021: SRI, SIE și STS primesc mai puțini bani decât în 2020 / SPP, creștere de aproximativ 50%

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW