Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Guvernul a aprobat alocarea a 600 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de carantină

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 27 mai 2020 Etichete: , ,

Guvernul Orban a aprobat, miercuri, printr-o hotărâre, alocarea a 600 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de carantină din această perioadă de pandemie și luarea unor măsuri în domeniul sănătății, a anunțat șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

Potrivit sursei citate, banii vor fi alocați Ministerului Sănătății din Fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului.

„O alocare extrem de importantă – de 600 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, la dispoziţia prim-ministrului, pentru acoperirea cheltuielilor efectuate de către diverse instituţii publice centrale sau locale în această perioadă pentru decontarea acestora în ceea ce priveşte sumele cheltuite pentru carantină şi alte măsuri în domeniul sănătăţii”, a declarat Ionel Dancă, miercuri, la finalul şedinţei de guvern. 

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 31324 more Info to that Topic: mainnews.ro/guvernul-a-aprobat-alocarea-a-600-de-milioane-de-lei-pentru-acoperirea-cheltuielilor-de-carantina/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/guvernul-a-aprobat-alocarea-a-600-de-milioane-de-lei-pentru-acoperirea-cheltuielilor-de-carantina/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW