Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Guvernatorul Deltei Dunării a fost demis: În locul lui Mălin Mușetescu vine Cătălin Țibuleac

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 14 iunie 2019 Etichete: , ,

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis pe Mălin-Matei Mușetescu din funcția de guvernator, cu rang înalt de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării”.

Potrivit deciziei publicate, vineri, în Monitorul Oficial, în locul lui Mălin-Matei Mușetescu vine Cătălin Țibuleac.

De asemenea, premierul a făcut şi alte schimbări.

Robert Tudorache a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei,fiind înlocuit de Marius Dumitrașcu.

Tudorache a fost secretar de stat la Ministerul Energiei din 2017, fiind cel căruia ministrul îi delega cel mai des atribuțiile.  Tudorache (preşedinte ALDE Piteşti) ar fi fost schimbat din funcția de secretar de stat din cauza rezultatului foarte slab obținut în Argeș de ALDE, sub 5, conform Hotnews.ro.

În locul lui Octav-Dan Paxino, pe postul de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene a fost numir Cezar Caleap.

Octav-Dan Paxino a fost numit în anul 2017 de către Mihai Tudose, pe atunci premier, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Adrian Neculaescu a fost revocat din funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, în locul lui fiind numit Octavian Stană.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW