Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Grupul Pfizer/BioNTech anunță că vaccinul este eficient împotriva noilor tulpini ale SARS-CoV-2

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 28 ianuarie 2021

Grupul farmaceutic Pfizer/BioNTech anunță că vaccinul împotriva COVID-19 își păstrează cea mai mare parte a eficienței împotriva tulpinilor britanice și sud-africane ale virusului SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat de presă, citat de News.ro.

Grupul Pfizer/BioNTech a precizat, în schimb, că „variantele emergente” ale virusului sunt în continuare sub supraveghere, dar că, în cazul în care mutațiile rezistă vaccinului, sunt pregătite să reacționeze.

Rezultatele preliminare arată că nu este necesar să fie dezvoltat un nou ser pentru a face față tulpinilor descoperite recent, anunță grupul farmaceutic.

CITEȘTE ȘI: Peste 500.000 de persoane vaccinate împotriva COVID-19, de la debutul campaniei naționale

Peste 510.000 de persoane au fost vaccinate în România cu serul produs de Pfizer și BioNTech, de la debutul Campaniei, din 27 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Sănătății anunță controale la centrele de vaccinare, după ce 1.353 de persoane din etapa a treia s-au vaccinat cu prioritate

Sursă foto: George Călin/Inquam Photos

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/grupul-pfizer-biontech-anunta-ca-vaccinul-este-eficient-impotriva-noilor-tulpini-ale-sars-cov-2/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *