Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Grupul Lactalis închide două fabrici din România

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 3 iulie 2020 Etichete: , , ,

Grupul francez Lactalis a decis restrângerea activității în România prin închiderea până la sfârșitul lunii august a unităților de producție de la Floreni și Vatra Dornei din cadrul societății Dorna Lactate. Toți angajații își vor pierde locurile de muncă.

Grupul mai susține că angajații concediați vor primi sprijin pentru a-și găsi alt job și vor primi totodată compensații salariale. Aceștia vor fi instruiți și recomandați pentru angajare partenerilor.

Am fost nevoiți să luăm această decizie după epuizarea tuturor încercărilor de eficientizare a activității în cele două fabrici, luând în considerare și noua realitate economică care ne determină să fim mai atenți la operativitatea business-ului nostru în România și să ne adaptăm planurile coerent, pentru a rămâne competitivi în industrie” a declarat Giampaolo Manzonetto, director general al grupului, citat de Biziday.ro

Comentarii


  • Привет! Предлагаю использовать РїСЂРѕРјРѕРєРѕРґ мелbет, который открывает особенные возможности для новичков и опытных игроков. С кодом вы сможете получить экстра-бонусы и привилегии при использовании услуг в Melбet.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW