Friday, September 25, 2020
Jurnalism corect


Grupul „Diaspora Pentru România”: Guvernarea PNL abordează vag revendicările diasporei/ Se anunță un nou protest pe 10 august în cazul în care nu sunt respectate anumite condiții

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 6 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Reprezentanții Guvernului Orban se vor întâlni, luni, cu reprezentanții grupului de acțiune civică „Diaspora Pentru România” pentru a discuta implementarea revendicărilor diasporei. Aceștia susțin că guvernarea PNL „abordează vag revendicările diasporei”.

În cadrul acestei întâlniri, reprezentanții grupului de acțiune civică vor solicita implementarea revendicărilor prioritare și adoptarea primului „Pachet Legislativ pentru Diaspora”.

„Întâlnirea a fost acceptată, după ce grupul Diaspora Pentru România a constatat și și-a manifestat îngrijorarea cu privire la faptul că noul program de guvernare al PNL abordează vag revendicările diasporei, și a solicitat implementarea revendicărilor diasporei”, se arată într-un anunț al grupului civic „Diaspora Pentru România”.

În cazul în care nu se respectă mai multe condiții, cei din Diaspora vor organiza un nou protest pe 10 august 2020.

Condițiile sunt:

-implementarea revendicărilor prioritare, în prima sesiune parlamentară ordinară din 2020;

-realizarea unui plan de implementare a restului revendicărilor diasporei, pe parcursul viitoarelor sesiuni parlamentare.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *