Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Greva din serviciile de Ambulanță a fost suspendată oficial

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 22 noiembrie 2023 Etichete: , ,

Federația Ambulanța anunță că decizia oficială de suspendare a protestului în serviciile din țară a fost luată în dimineața zilei de miercuri, după ce liderii au renunțat la greva foamei marți seara, potrivit news.ro.

”Federaţia Ambulanţa, afiliată la Blocul Naţional Sindical, informează că greva foamei declanşată de preşedintele Federaţiei Ambulanţa, Gheorghe Chiş şi a celor 8 lideri de sindicat, a încetat în seara zilei de 21 Noiembrie 2023, ora 21:00, iar hotărârea de a suspenda protestele din sediile centrale ale serviciilor de ambulanţă, a fost luată azi, 22 Noiembrie 2023, ora 8:00”, au transmis, miercuri, sindicaliştii.

Conform acestora, deciziile au fost adoptate în urma întâlnirilor cu premierul Marcel Ciolacu și cu ministrul Muncii, Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu.

”Au convenit un calendar de soluţionare a problemelor din serviciile de ambulanţă, în funcţie de priorităţi şi posibilităţile reale de rezolvare. Deputatul Gabriel Valer Zetea a fost implicat în organizarea întâlnirilor, însoţind grupul greviştilor la ambele întâlniri. Blocul National Sindical mulţumeşte tuturor pentru suport şi salută acţiunea rapidă a Guvernul României pentru rezolvarea protestelor din serviciile de ambulanţă”, au mai transmis sindicaliştii.

Vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat marți seară că reprezentanții angajaților din serviciile de Ambulanță s-au întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu și cu ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. În urma discuțiilor, sindicaliștii implicați în greva foamei au hotărât să renunțe la această formă de protest.

FOTO: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW