Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Gigi Becali, la DNA: Mi-e frică foarte tare, tremur de frică/ Nepotul omului de afaceri: Dacă statul român are bani negri înseamnă că i-am spălat

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 19 noiembrie 2019 Etichete: ,

Gigi Becali s-a prezentat marți dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiat. Omul de afaceri a mers cu avocatul său, Alice Drăghici, și le-a spus ironic jurnaliștilor că „moare de frică”. Tot la sediul DNA s-a prezentat și nepotul acestuia, Vasile Geambazi.

„Nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat Gigi Becali.

Întrebat dacă va fi pus sub învinuire în dosarul privind spălarea de bani în dosarul în care a fost audiat și nepotul acestuia, Becali a răspuns „Da, tată”.

Omul de afaceri a răspuns ironic la întrebarea jurnaliștilor atunci când a fost întrebat dacă îi este teamă:

„Mi-e frică foarte tare, tremur de frică. Am spălat bani cu nepotu-meu. S-au dus banii din contul meu în contul lui nepotul meu și din contul lui nepotul la mine în cont. Am spălat bani, hai, fix, la revedere”, a spus Gigi Becali.

La ieșirea din sediul DNA, nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a declarat că acuzațiile din dosar sunt de spălare de bani, menționând că „dacă statul român are bani negri înseamnă că am spălat banii negri(…)Dacă erau bani negri la Ministerul de Finanțe i-oi fi spălat”.

Întrebat de ce a fost chemat la DNA Gigi Becali și ce rol are în acest dosar, acesta a spus că nu știe.

De asemenea, Geambazi a mai spus că banii despre care se discută au fost investiți în echipa Steaua.

Inquam Photos / Adriana Neagoe

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW