Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Gigel Știrbu, revoltat de un articol de pe Agerpres: Trebuie să înceteze propaganda/ E nevoie de „depesedizare”

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 3 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Vicepreședintele PNL, Gigel Știrbu acuză agenția națională de presă, Agerpres, că este „portavocea PSD”, promovând spusele „unui pușcăriaș, condamnat pentru deturnarea banilor destinați copiilor aflați în dificultate, în interes de partid”. Mesajul liberalului vine în contextul în care pe site-ul de știri a apărut un articol în care se regăsea un mesaj al lui Liviu Dragnea cu ocazia Zilei Naționale de 1 Decembrie. 

„Agenția Națională de Presă Agerpres, care reprezintă o societate publică autonomă de interes național și a cărei finanțare a cheltuielilor se asigură de la bugetul de stat, adică din taxele și impozitele cetățenilor, a considerat oportun că mesajul lui Liviu Dragnea trebuie să ajungă la urechile tuturor românilor și să-l promoveze. În asta constă respectul pe care îl acordă Agerpres cetățenilor de 1 decembrie: promovarea spuselor unui pușcăriaș, condamnat pentru deturnarea banilor destinați copiilor aflați în dificultate, în interes de partid”, a transmis Gigel Știrbu, într-un comunicat de presă.

Vicepreședintele PNL susține că este nevoie “depesedizarea” instituțiilor statului,  întrucât „este vital pentru societatea noastră”.

„Ce poate fi mai reprezentativ pentru România de Ziua Națională decât Liviu Dragnea, un veritabil patriot, care și-a sabotat propria țara și dezvoltarea acesteia, și-a sabotat propriul partid, a restricționat accesul oamenilor impunând parole la intrările în orașele unde organiza mitinguri electorale, a trecut doar ocazional pe la Parlament în calitatea sa de președinte al Camerei Deputaților, a dat România pe mâna infractorilor în schimbul salvării propriei persoane.

Trebuie să înceteze propaganda prin intermediul instituțiilor statului și “depesedizarea” acestora să continue pentru că este vitală pentru societatea noastră”, am transmis Gigel Știrbu.

Gigel Știrbu consideră că este foarte trist ca „tocmai Instituția Națională de Presă și tocmai de ziua României să se preia și să livreze populației astfel de mesaje toxice ale unei persoane care nu face cinste societății”.

„Este trist și groaznic de jenant ca tocmai Instituția Națională de Presă și tocmai de ziua României să preia și să livreze populației astfel de mesaje toxice ale unei persoane care nu face cinste acestei societăți câtuși de puțin. Mesajul pușcăriașului Liviu Dragnea pare că a fost rostit în fața oglinzii, la adresa propriei persoane și nicidecum la adresa României: “De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.”… “Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!”, a conchis vicepreședintele PNL.

sursa foto: Gazeta Oltului

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW