Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Gheorghe Dincă, supus unei expertize psihiatrice, la mai bine 2 luni de la tragedia de la Caracal/ FBI a analizat comportamentul bărbatului

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 8 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Gheorghe Dincă va fi dus, marți, la Institutul Național de Medicină Legală pentru a fi supus unei expertize psihiatrice, potrivit unor surse. Anchetorii vor să afle dacă bărbatul a avut discernământ atunci când se presupune că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Update

Conform unor surse judiciare, săptămâna trecută, un reprezentant al FBI a fost la spitalul peniteniarului Jilava pentru a face o analiză comportamentală a lui Gheorghe Dincă

Știrea inițială

La începutul lunii octombrie, Gheorghe Dincă a fost scos din Arestul Central și transferat în spitalul penitenciarului Jilava.

Au trecut mai bine de 2 luni de la tragedia de la Caracal. Gheorghe Dincă a luat-o cu mașina la ocazie pe Alexandra Măceșanu, pe 24 iulie din Dobrosloveni, reședința fetei, pentru a o duce în Caracal în zona Liceului „Mihai Viteazul”. Procurorii au descins în locuința lui Gheorghe Dincă în dimineața de 26 iulie. Dincă a declarat la audieri că a omorât-o pe Alexandra lovind-o și că ulterior a ars-o într-un butoi, folosind doar lemne și motorină. Ulterior, Dincă a devenit suspect pentru încă o dispariție, cea a Luizei Melencu, pe care bărbatul a mărturisit că a omorât-o în luna aprilie.

Știre în curs de actualizare.

sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW