Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


UPDATE Gheorghe Dincă, adus în fața instanței. Judecătorii vor discuta cererea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventiv/ Bărbatul rămâne în arest

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 18 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, se va prezenta, miercuri, în fața instanței. Judecătorii vor discuta cererea procurorilor DIICOT de prelungire a mandatului de arestare preventivă pentru încă 30 de zile.

UPDATE: Magistrații de la Tribunalul Olt au confirmat prelungirea arestului preventiv pentru Gheorghe Dincă până pe 24 octombrie.

În ultimele două zile, Gheorghe Dincă a fost dus în Caracal pentru a arăta pas cu pas unde și cum le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Potrivit unui comunicat trimis de DIICOT marți seara, activitățile întreprinse au vizat indicarea de către Dincă a principalelor momente sub aspectul racolării, adăpostirii, violării și uciderii celor două fete, precum și indicarea modalităților și mijloacelor comiterii infracțiunilor de profanare de cadavre.

„În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară delegați în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parțială a activităților ce repezintă elementul material al infracțiunilor cercetate în cauza denumită generic “Caracal”.

Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime.

În paralel cu aceste activități au fost efectuate audieri de martori la sediul Poliției Municipiului Caracal și s-a formulat propunere de prelungire a măsurii arestului preventiv față de inculpatul Dincă Gheorghe, pentru o perioadă de 30 de zile, către Tribunalul Olt”, a transmis DIICOT.

Foto: Inquam photos/ Bogdan Danescu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/gheorghe-dinca-adus-in-fata-instantei-judecatorii-vor-discuta-cererea-procurorilor-diicot-de-prelungire-a-arestului-preventiv/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/gheorghe-dinca-adus-in-fata-instantei-judecatorii-vor-discuta-cererea-procurorilor-diicot-de-prelungire-a-arestului-preventiv/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/gheorghe-dinca-adus-in-fata-instantei-judecatorii-vor-discuta-cererea-procurorilor-diicot-de-prelungire-a-arestului-preventiv/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *