Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Germania a inclus Municipiul București și alte 10 județe pe lista zonelor de risc

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 august 2020 Etichete: , ,

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, miercuri seară, că autoritățile germane au inclus Municipiul București și alte 10 județe pe lista zonelor de risc.

Astfel, în acest moment, 17 județe și Municipiul București se află pe lista zonelor de risc, iar cetățenii acestora care doresc să călătorească în Germania vor fi nevoiți să prezinte un test COVID-19 negativ, făcut cu cel mult 48 de ore înainte de sosirea în țară sau să se testeze în 72 de ore de la sosirea în Germania.

Lista județelor incluse de Germania pe lista zonelor de risc: Municipiul București, Argeș, Bihor, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Prahova, Timiș, Vaslui și Vrancea.

Conform informaţiilor comunicate public de autorităţile germane, toate persoanele, indiferent de cetăţenie, care intră în Republica Federală Germania după ce s-au aflat într-una din zonele de risc trebuie să prezinte un test negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea sosirii (tradus în germană sau engleză) sau, alternativ, să se supună testării, în mod gratuit, într-o perioadă de cel mult 72 de ore de la sosirea pe teritoriul german” se arată în comunicatul MAE.

Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW