Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


Georgeta Bumbac, fina lui Felix Stroe, demisă din funcția de secretar general al Ministerului Sănătății

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 27 martie 2020 Etichete: , , , ,

Secretarul General al Ministerului Sănătăţii, Georgeta Bumbac, a fost demisă printr-o decizie a premierului Ludovic Orban. Decizia prim-ministrului vine ca urmare a demisiei de ieri a  ministrului Sănătății, Victor Costache.

Ludovic Orban a declarat, vineri, în fața Ministerului Sănătății, unde a venit însoțit de Nelu Tătaru, că noul ministru trebuie să propună o persoană cu care “să poată face echipă”.

„Un ministru nou trebuie să facă o propunere de secretar general cu care să facă echipă”, a spus Orban, vineri dimineață.

Georgeta Bumbac este fina baronului PSD de Constanţa, Felix Stroe. Aceasta a fost numită, în septembrie 2019, în funcţia de Secretar General al Ministerului Sănătății de fostul prim-ministru al României, Viorica Dăncilă.

HotNews.ro scria, în ianuarie 2020, că Georgeta Bumbac “este menținută de Victor Costache ca om-cheie în echipa sa, în funcția de secretar general al Ministerului Sănătății”. La începutul anului, fostul ministru al Sănătății a semnat un Ordin de ministru care prevedea ca Georgeta Bumbac să coordoneze, în mandatul său de ministru, nu mai puțin de 8 direcții și structuri din minister.

sursa foto: podul.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW