Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


George Tuță, candidatul alianței PSD-PNL, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Sectorului 1

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2024 Etichete: , , ,

George Tuță, candidatul alianței PSD-PNL, și-a depus astăzi, 28.04, candidatura pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei la Biroul Electoral Central.

George Tuță vrea să reconstruiască „capitala Capitalei”, să extindă rețeaua școlară prin atragerea de fonduri europene, să identifice soluții pentru locurile de parcare rezidențiale și pentru spațiile verzi „deplorabile”.

Tuță a afirmat că vrea să reconstruiască Sectorul 1 și că a sa candidatura se va baza pe argumente reale, nu pe „lozinci și propagandă”. Vrea să restabilească prioritățile din Sectorul 1, astfel încât la final să livreze „cel mai frumos oraș pe care îl avem”.

Începând de astăzi, începem să reconstruim capitala Capitalei. Mi-am ghidat întreaga carieră şi viaţă pe baza unor principii solide. Admir decenţa, sunt un iubitor al luptei de idei şi îmi place mereu să mă bazez pe argumente reale, nu pe lozinci şi propagandă atunci când am de dezbătut un lucru. Aceste valori vreau să le aducem în Primăria Sectorului 1 pentru a reconstrui o comunitate, respectul faţă de cetăţeni, priceperea administrativă şi, nu în ultimul rând, cinstea. E nevoie de aceste lucruri pentru a restabili priorităţile capitalei Capitalei, al unui oraş cu un potenţial extraordinar în care lucrează oameni, companii, idei şi misiuni diplomatice pentru a construi cel mai frumos oraş pe care îl avem”, a afirmat George Tuță.

Educația și curățenia, printre prioritățile urgente

Candidatul alianței a transmis că rețeaua școlară trebuie extinsă de urgență, încât peste o mie de familii din zonă nu au acces la creșele și grădinițele din sector.

Curățenia din sector va fi, de asemenea, o prioritate:

Este datoria mea să nu mai permitem nici o secundă ca lucrurile bune pe care le avem la îndemână să fie un privilegiu pentru cetăţeni, fie că vorbim de curăţenie, din păcate, am ajuns în 2024 să vorbim de acest lucru, ţinând cont că Sectorul 1 a fost mereu curat şi a fost printre cele mai curate din întreaga capitală. Cu lucrul acesta vom porni în mandatul meu de primar. Reţeaua şcolară trebuie extinsă de urgenţă. Nu putem permite ca peste o mie de familii să nu aibă un loc decent astăzi la creşe şi la grădiniţele din sector”, a mai declarat Tuță.

Candidatul PSD-PNL a afirmat că atragerea de fonduri europene și guvernamentale va fi de asemenea o prioritate, pentru extinderea rețelei școlare.

În campania electorală, Tuță va prezenta soluții și pentru locurile de parcare rezidențială și pentru spațiile verzi.

„Este inadmisibil ca într-un mandat întreg să ai toate documentele, să ai banii şi să ai terenul şi să nu fii capabil să construieşti o şcoală nouă. De aceea, atragerea de fonduri, de proiecte europene, de proiecte guvernamentale va fi o prioritate permanentă pentru noi, pentru a da oportunitatea oamenilor la o viaţă mai bună. Acesta este respectul pe care vreau să îl aducem în Sectorul 1. Acestea sunt lucrurile simple cu care vrem să începem şi nu ne vom opri aici. Nu avem locuri de parcare rezidenţială, spaţiile verzi arată deplorabil. Toate aceste probleme au soluţii, au soluţii rapide pe care le vom prezenta în toată campania electorală. Nu sunt soluţii complicate. Ele sunt dovedite peste tot în Bucureşti”, a mai transmis candidatul alianței PSD-PNL.

 

Sursă foto: George Cristian Tuță / Facebook

 

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW