Monday, October 3, 2022
Jurnalism corect


George Simion: Voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, lună de lună

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 24 decembrie 2020

George Simion, liderul AUR, a anunțat că își va dona 90% din salariul primit în Parlament către o cauză civică sau cazuri speciale. Deputatul a precizat că va publica, lună de lună, cauza către care își direcționează banii.

Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campanie electorală pentru că ar fi fost interpretat greşit. Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ, prin acest clip video, că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. Timp de 4 ani voi face acest lucru public în fiecare lună. Mi-au spus că nu putem face multe lucruri aici din Parlament, că nu avem forţa necesară. Eu cred mult în puterea exemplului. Eu cred mult în voi şi în capacitatea noastră de a ne mobiliza şi tocmai de aceea acesta este un exemplu pe care vreau să îl dau”, a anunțat George Simion, joi, într-un mesaj video pe Facebook.

Liderul AUR a făcut un apel către urmăritorii săi să susțină cauzele pe care le va promova.

Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele. Vreau să mă bazeze pe voi când ne implicăm într-un caz, în sensul în care voi face apel şi la voi să susţineţi cazul respectiv şi cauza respectivă. Aveţi încredere în voi. Am făcut multe împreună când eram pe stradă, când nu aveam decât puterea cuvântului nostru. Acum, prin decizia voastră suntem în Parlamentul României şi trebuie să schimbăm împreună România”, a adăugat George Simion.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW