Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


George Simion, la slujba de Bobotează oficiată de ÎPS Teodosie: Prea mult a fost rău românilor. În anul 2024 va fi, în sfârşit, bine

By news.ro , in Stirile zilei , at 6 ianuarie 2024

Preşedintele AUR, George Simion, a participat sâmbătă la slujba de Bobotează oficiată de ÎPS Teodosie la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa.

”Astăzi se sfinţesc apele, fiind o zi în care trebuie să separăm răul de bine. Prea mult a fost rău românilor. În anul 2024 va fi, în sfârşit, bine! Apele sfinţite să spele tot răul din lume, să ne ajute să ne regăsim credinţa şi să ne întărească în convingerile noastre. Să ne dea puterea de a merge mai departe, de a lupta pentru ceea ce este drept şi de a ne păstra unitatea şi solidaritatea”, a transmis George Simion, potrivit AUR.

Preşedintele AUR a subliniat că, la Constanţa, la fel ca peste tot în România, oamenii sunt calzi şi primitori.

”Aceasta este forţa noastră, aceasta este esenţa poporului român. Să ne păstrăm aceste valori, să ne păstrăm ospitalitatea şi bunătatea. Să ne păstrăm credinţa şi să ne unim în rugăciune, astăzi, de Bobotează, pentru a cere binecuvântarea şi protecţia Domnului”, a adăugat acesta.

George Simion, alături de mii de credincioşi, a mers alături de ÎPS Teodosie în Procesiunea de Bobotează, de la catedrală până în Portul Turistic Tomis, acolo unde Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, a oficiat slujba de Sfinţire Mare a Apei.

CITEȘTE ȘI: Arhiepiscopul Tomisului, întrebat dacă este supărat pe cei care îl anchetează: Sunt vorbe goale. Pe diavol trebuie să fim supăraţi

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW