Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


George Simion, în delegație la Bruxelles: „Ne confruntăm cu o birocrație nealeasă”

By Preda Maria , in Politic Stirile zilei , at 9 decembrie 2023 Etichete: , , ,

Președintele AUR George Simion se află în delegație la Bruxelles, în turul său de întâlniri la nivel înalt, au transmis reprezentanții partidului. „Ne confruntăm la Bruxelles şi în instituţiile europene, nu de azi, nu de ieri, cu o birocraţie nealeasă care ar vrea să anuleze suveranitatea constituţiilor naţionale”, a declarat liderul AUR. Simion a purtat discuții cu înalți reprezentanți din Polonia și Italia. 

Conform comunicatului de presă emis de AUR, George Simion s-a întâlnit în această săptămână cu unul dintre liderii de marcă de pe scena politică a Poloniei. Beata Szydło, fost prim-ministru al Poloniei în perioada 2015-2017 și în prezent europarlamentar.

„Ne confruntăm la Bruxelles şi în instituţiile europene, nu de azi, nu de ieri, cu o birocraţie nealeasă care ar vrea să anuleze suveranitatea constituţiilor naţionale, care a început, pe modelul comisarilor sovietici, să dicteze şi să impună pentru ţările noastre noi reguli. Cum vor să o facă? Prin schimbarea nedemocratică a tratatelor Uniunii Europene. Avem nevoie de oameni puternici, bărbaţi şi femei puternice, ca prieteni, ca aliaţi, precum doamna Beata Szydło, pentru apărarea unei Europe a naţiunilor şi a unei Europe creştine”, a declarat liderul AUR, conform comunicatului de presă.

Simion, apel adresat femeilor din România

Avem nevoie de doamne în politică! Aştept toate româncele în AUR!”, a îndemnat Simion, în urma întâlnirii cu europarlamentarul polonez Beata Szydło.

Președintele AUR și-a arătat preocuparea față de procesele decizionale ale Uniunii Europene și a accentuat necesitatea unei supravegheri atente ale acestora. „La finalul întâlnirii, George Simion a atras atenţia că este necesar să existe la nivel european o voce puternică împotriva schimbării nedemocratice a tratatelor Uniunii Europene de către un corp de birocraţi nealeşi de nimeni”, au transmis reprezentanții formațiunii.

George Simion a purtat discuții și cu Marco Campomensoi, conducătorul delegației partidului Lega din Italia, pentru a aborda chestiuni legate de drepturile românilor ce trăiesc în Italia, se mai arată în comunicat.

Beata Szydło este membru al Parlamentului European din 2019 (MEP), aleasă din 2019, și vicepreşedinte al grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR) din Parlamentul European.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW