Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


George Simion cheamă partidele de opoziție în alianță împotriva PSD-PNL

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 4 iulie 2024 Etichete: ,

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a lansat joi, 4 iulie, un apel către celelalte partide să formeze o alianță și să se prezinte cu o listă comună la alegeri, împotriva PSD și PNL în viitorul Parlament.

Coaliţia de guvernare a ajuns joi la un consens privind data alegerilor prezidenţiale și parlamentare: primul tur se va desfăşura pe 24 noiembrie, iar al doilea tur pe 8 decembrie. Pe 1 Decembrie vor avea loc alegerile parlamentare.

„Dragii mei, tâlharii de la PSD-PNL au mai făcut o comasare, de data asta altfel. Trei săptămâni la rând, pe 24 noiembrie, 1 şi 8 decembrie, românii ar trebui să meargă săptămână de săptămână la vot. Au făcut asta pentru a scoate orice opoziţie din calcul (…)

Având în vedere că vor ca Ciucă şi Ciolacu să intre în turul II şi pentru că sunt liderul de partid cu cele mai mari şanse de a le strica socotelile, fac un apel către toate partidele din Opoziţie. Ofer tuturor şansa de a face un front comun, de a intra pe o listă comună, unită a Opoziţiei, o listă anti-PSD şi PNL în viitorul Parlament. Trebuie să facem orice ca viitorul preşedinte să nu fie nici Ciolacu, nici Ciucă, iar PSD şi PNL, împreună cu UDMR, să nu aibă 50%. Cuvântul cheie este UNIRE. Fac apel la toţi liderii- e timpul să ne unim forţele”, a scris George Simion într-o postare pe Facebook.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii