Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea va candida pentru un loc în Parlamentul României / Fostul primar al Capitalei: Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 29 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Gabriela Firea a anunțat că va candida din partea PSD pentru un loc în Parlamentul României, după ce Marcel Ciolacu i-a propus acest lucru. Fostul edil îl atacă, din nou, pe Nicușor Dan, spunând că acesta a chiulit din Parlament în timpul mandatului.

Gabriela Firea va candida din partea PSD pentru un loc în Parlamentul României la alegerile din decembrie. Fostul primar al Capitalei continuă atacurile la adresa lui Nicușor Dan, spunând că ea nu va chiuli atât de mult din Consiliul General și Parlament, precum cel care a câștigat alegerile în București.

Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Din contră, ne vom implica mai mult”, a declarat Gabriela Firea, marţi, după o ședință informală cu Marcel Ciolacu.

După ce a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a anunțat că îi va propune fostului primar al Bucureștiului să candideze pentru un loc în Parlament.

Mi-aș dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferințe de presă susținută luni.

Pentru fostul primar al Capitalei nu ar fi prima experiență de acest tip, după ce, în anul 2012 intra în Senatul României, candidând din partea PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW