Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea: Sunt încă aici. Încă lucrez. Tot ca oțelul / Nicușor Dan: Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 22 octombrie 2020

Contre între Gabriela Firea și Nicușor Dan. După ce social-democrata, aflată încă în funcția de primar al Capitalei, s-a lăudat joi că încă lucrează pentru binele orașului, edilul ales pe 27 septembrie a acuzat-o că-l împiedică să-și preia mandatul.

„Sunt încă aici. Încă lucrez. Tot ca oțelul. Și mie îmi place”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, descriind astfel o fotografie care o arată în biroul din primărie.

I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 22 octombrie 2020

 

Nicușor Dan: Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului

O replică acidă a venit după circa o oră din partea lui Nicușor Dan, care a acuzat-o pe Gabriela Firea că îl împiedică să își preia mandatul. Totodată, edilul ales al Bucureștiului editat fotografia publicată de social-democrată, arătând că pe masa de lucru din biroul ei nu se află de fapt nimic.

„Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului.

Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

 

Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 22 octombrie 2020

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *