Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea și Florentin Pandele au intrat în clasă cu copiii, deși accesul părinților în școli este interzis / Explicația primarului Capitalei: Toți părinții au acces pentru a prelua manualele

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Cu toate că accesul în școli este interzis pentru părinții elevilor din cauza măsurile de protecție sanitară, primarul Capitalei, Gabriela Firea, și soțul său, Florentin Pandele, primar al orașului Voluntari, au intrat în sala de clasă cu copiii lor, unde s-au fotografiat fără măști. Gabriela Firea a explicat pentru G4Media că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de cinci pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie.

Imaginile din sala de clasă au fost publicate inițial pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, însă au fost șterse după apariția criticilor în spațiul public.

Gabriela Firea a explicat că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de cinci pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie.

„Da, toți părinții și copiii mici au acces, doar în grupuri de cinci, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineață, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în școală. Nu am interacționat cu alți părinți sau elevi. Am purtat măști în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a declarat Gabriela Firea pentru G4Media.

Potrivit normelor de protecție sanitară în instituțiile de învățământ, aprobate de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației, accesul părinților este interzis, cu excepția unor cazuri expepționale.

„Accesul oricăror persoane străine (părinți, alți însoțitori etc) va fi interzis în afara cazurilor excepționale, unde este necesară aprobarea conducerii școlii”, se arată în document.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Comentarii


  • Привет! Возник вопрос про взять деньгив долг на срок? Предоставляем безопасный источник финансовой помощи. Вы можете получить деньги в займ без излишних вопросов и документов? Тогда обратитесь к нам! Мы предлагаем выгодные условия займа, оперативное решение и обеспечение конфиденциальности. Не откладывайте свои планы и мечты, воспользуйтесь предложенным предложением прямо сейчас!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *