Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea promite un aeroport, trei linii de metrou și o sala polivalentă

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 18 mai 2024 Etichete: , ,

Gabriela Firea și-a dezvăluit obiectivele pentru un nou mandat de primar, în cazul în care va fi aleasă din nou la conducerea Primăriei Generale, printre acestea numărându-se un aeroport în Sudul Bucureștiului, trei noi linii de metroi și o sală polivalentă.

Potrivit programului ei de guvernare locală, Firea intenționează să continue proiectele inițiate în mandatul anterior, să introducă idei noi bazate pe realitățile socio-economice ale Capitalei și să integreze propunerile primite de la cetățeni.

”Candidez la Primăria Capitalei pentru ca îmi doresc să continui și să dezvolt toate proiectele din primul mandat. Știu ce am de făcut, am putere de muncă și am determinarea să duc la capăt ceea ce am început.

Am avut ocazia, timp de 4 ani, în mandatul trecut, când am fost aleasă de bucureșteni să fiu prima femeie primar general al Capitalei, să cunosc foarte bine orașul, să îi văd potențialul de dezvoltare, să descopăr ce lipsuri are și cum să le repar. Sunt lucruri care nu se pot face peste noapte, pocnind din degete, dar cred că am reușit să le arăt bucureștenilor că, atunci când vrei și îți dorești să ai un oraș frumos și curat, se poate.

Toată munca mea e la vedere și reprezintă dovada că pot și știu să administrez acest oraș minunat”, a declarat Gabriela Firea, candidat la Primăria Generală.

Programul de guvernare locală propune mai multe puncte, printre care și dezvoltarea semnificativă a infrastructurii și facilităților urbane din București. Printre principalele obiective se numără construirea unui aeroport în Sudul Bucureștiului, în colaborare cu Primăria Sectorului 4, pentru a îmbunătăți accesibilitatea aeriană a Capitalei.

În plus, proiectul prevede extinderea rețelei de metrou prin adăugarea a trei noi linii: magistrala M4 va avea 14 noi stații spre Gara Progresul, magistrala M2 va fi extinsă până în orașul Voluntari, iar noi magistrale M7 (Bragadiru – Piața Unirii – Afumați) și M8 (Semănătoarea – Piața Rahova – Toporași – Piața Sudului – Dristor) vor fi create pentru a conecta mai bine Bucureștiul cu Ilfovul.

De asemenea, este planificată construirea unei săli polivalente ultramoderne, cu o capacitate de 20.000 de locuri, care să găzduiască diverse evenimente și să îndeplinească standardele europene. Aceste inițiative sunt menite să modernizeze infrastructura urbană și să îmbunătățească calitatea vieții în capitală.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW