Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, reacție după ce un troleibuz a luat foc în mijlocul orașului: Ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie?

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat după evenimentul din Capitală în care un troleibuz a luat foc. Potrivit unor surse mainnews.ro, în autobuz nu se aflau călători, iar cauza incendiului a fost un scurtcircuit. Firea a declarat că nu înțelege ce urmăresc persoanele care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun.

„Sper că toți cei care blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul orașului! Doi ani am fost șicanați cu licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reușit să semnăm contractul anul acesta. Așa s-ar fi întâmplat și cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la București cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziționate tot după o licitație îngreunată doi ani de zile. Dar în continuare suntem blocați cu licitația pentru achiziția celor 100 de tramvaie. Se va dovedi că motivele sunt inventate”, afirmă Gabriela Firea.

„Azi în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viață oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”, a mai scris primarul general.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW