Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea promite finalizarea în această toamnă a unei părcări supraterane de 500 de locuri

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 22 iunie 2020 Etichete: ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a promis că lucrările la parcarea Park&Ride Cora Pantelimon, care va dispune de 500 de locuri, vor fi finalizate în această toamnă.

„Dupa 7 ani de blocaje, Park&Ride Cora Pantelimon, un proiect preluat de la zero cand am venit la Primarie, va fi gata in aceasta toamna.
500 de locuri de parcare, terminal pentru tramvai, autobuz, microbuze private.

Am verificat astăzi stadiul lucrărilor pe șantierul de construcție a parcării de la intersecția Șos. Vergului cu Șos. Pantelimon. Încă un proiect important pentru bucureșteni, preluat de la zero în 2016, devine realitate. Park&Ride Cora Pantelimon, doar o groapă în urmă cu patru ani, va fi gata în această toamnă, după șapte ani de blocaje. În acest moment, etapele cele mai complicate au fost terminate.

Prin acest obiectiv de investiții se reconfigurează, practic, toată zona. Nu construim doar o simplă parcare etajată, ci un nod intermodal care include tramvaie, autobuze și peroane pentru microbuze private. De asemenea, este pregătit terenul și pentru viitoarea stație de metrou din zonă.

Astfel, șoferii care vin din afara Capitalei își vor putea lăsa mașinile în parcare și de acolo să circule spre centrul orașului folosind mijloacele de transport în comun”

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 21 de milioane de euro.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW