Monday, December 6, 2021
Jurnalism corect


Gabriela Firea, pe primul loc la capitolul încredere pentru un nou mandat de primar al Capitalei-Sondaj CURS

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 17 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Actualul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea, are cea mai mare cotă de încredere pentru un nou mandat la Primăria Bucureşti, potrivit unui sondaj CURS.

Imediat după Firea (40%) la capitolul încredere se poziționează fostul primar al Municipiului București, Traian Băsescu(29%) și Nicușor Dan.

Sondajul CURS arată că pe locurile următoare se situează Nicuşor Dan (26%), Rareş Bogdan (23%), Vlad Voiculescu (22%), Victor Ponta (19%) şi Violeta Alexandru (6%).

Reacția Gabrielei Firea

Primarul General al Capitalei le-a mulțumit bucureștenilor pentru încredere și spune că este conștientă că mai sunt multe de făcut în București.

„Multumesc tuturor pentru incredere! Am rezolvat multe intr-un timp scurt si stiu ca mai sunt multe, multe de facut. Imi pun zilnic toata energia la dispozitie, pentru deblocarea problemelor orasului nostru. Un oras european, incantator, dar in care, la 30 de ani de la Revolutie, se simte lipsa investitiilor si a bunei organizari de zeci de ani”, a scris Firea, pe Facebook.

Într-o intervenție la România TV, Gabriela Firea a declarat că este victima unei campanii agresive din partea PNL și USR.

”Cred că revelă faptul că, deși sunt victima unei campanii agresive, în special de către PNL și USR, campanie prin care vor să demonstreze că nu s-a făcut nimic în mandatul meu. Bucureștenii știu foarte bine ce s-a făcut în ultimii 30 de ani. Eu, la început, am fost ținută o lună pe bară de fostul primar, pentru că acel primar dorea să mai rezolve niște lucruri. Eu am depus jurământul ultima dintre toți primarii. Eu sunt primar de 3 ani, dar solicitările opoziție sunt ca și cum aș fi primar de 30 de ani. Nu răspund decât pentru mandatul meu.

Acest sondaj care a fost realizat, eu le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine, dar eu răspund pentru ceea ce am făcut în mandatul meu, nu răspund pentru manipulările și fake news-urile promovate de alții. Se vede foarte clar faptul că bucureștenii sunt mai inteligenți și înțeleg mai bine ceea ce am făcut și nu cred manipulările”, a spus Gabriela Firea, la România TV.

Traian Băsescu, posibil candidat pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Traian Băsescu a fost primarul Capitalei în perioada 2000 – 2004, înainte să devină preşedintele României, pentru 2 mandate.

Traian Băsescu a declarat, săptâmâna trecută,  că dacă va avea o soluţie favorabilă în dosarul cu CNSAS în care este cercetat, nu vede de ce nu ar candida la alegerile locale din Municipiul București.

sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

 

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW