Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea, mesaj pentru viitoarele mămici, în contextul virusului Covid-19: Maternitățile din București sunt pregătite. S-au luat măsuri excepționale de protecție

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vizitat, luni, Maternitatea Giulești din București. Edilul a transmis un mesaj tuturor viitoarelor mămici, îngrijorate că se vor infecta, atât ele, cât și bebelușii, cu virusul Covid-19.

Gabriela Firea susține că medicii dispun de toate echipamentele pentru prevenirea virusului Covid-19.

”Aici se nasc anual 3.000 de bebeluși sănătoși. Am vrut să mă aflu aici, pentru că multe mămici sunt îngrijorate și le este teamă să nu fie infectate. (…)Cel puțin în ceea ce privește maternitățile administrate de Primăria Capitalei, vă asigur că s-au luat măsuri excepționale de protecție. Am vrut să dăm un mesaj atât viitoarelor mămici, de siguranță, de încredere, dar și doamnelor care au alte afecțiuni si necesită tratament care nu poate fi amânat, aici. Multă sănătate, Doamne ajută”, a încheiat primarul Capitalei.

”Ați rămas gravide într-o perioadă greșită”

La rândul său, managerul maternității, Marcel Moisa, a declarat că există măsuri de triaj înainte de internarea în maternitatea Panait Sârbu (Giulești). Potrivit acestuia, gravidele care vor fi testate pozitiv vor fi îndrumate spre maternitățile din București care se ocupă de cazurile de Covid-19: Filantropia și Polizu. Măsurile de triaj se aplică și cadrelor medicale, în fiecare zi.

”Vreau să le asigur pe viitoarele mame că am făcut tot ce ne stă în putință pentru a le asigura condiții corecte. Ați rămas gravide într-o perioadă greșită, nu aveați de unde să știți”, a spus Marcel Moisa.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW