Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, măsuri împotriva COVID-19: STB va utiliza un parc de vehicule redus cu 25%

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 18 martie 2020 Etichete: , , , ,

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că Societatea de Transport Public București (STB) va utiliza începând de joi un parc de vehicule redus cu 25%, pe fondul declarării stării de urgență în România.

„Am luat și noi un set de măsuri care deriva, unele dintre ele, din textul decretului pentru situații de urgenta și altele în urma deciziilor luate de Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență. Trebuie să redimensionăm parcul auto. Astăzi, în jurul prânzului, anunțăm dispoziția și oficial.
Începând de mâine dimineață se va reduce parcul auto al STB, dar nu este un motiv de îngrijorare, pentru ca în ultimele zile s-a redus simțit numărul călătorilor. Realizam dezinfecții în fiecare zi, chiar de câteva ori pe zi, protejam călătorii și conducătorii auto”, a declarat Gabriela Firea la Digi 24.

Rămâne de văzut ce efecte va avea această măsură, ținând cont de faptul că timpii de așteptare în stații vor crește, iar în mijloacele de transport în comun s-ar putea crea aglomerație.

STB este compania municipală de transport public din București și operează parcul de tramvaie, autobuze și troleibuze.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW