Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea, la depunerea candidaturii pentru un al doilea mandat: Am făcut-o cu gândul la bucureșteni

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 august 2020 Etichete: ,

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru un al doilea mandat în funcția de Primar General al Bucureștiului. Aceasta consideră ca nimeni nu vorbește despre oameni, toată lumea fiind atentă la „cifre, la PUZ-uri, la autostrăzi suspendate”.

Am depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de primar general. Am făcut-o cu gândul la bucureşteni ca şi prima dată, am văzut că în ultima perioadă se practică gândul la cifre, la PUZ-uri, la autostrăzi suspendate, nimeni vorbeşte despre oameni. Cred că oamenii sunt cei mai importanţi, am dovedit ataşamentul faţă de bucureşteni în toţi aceşti ani şi cu precădere şi în această perioadă foarte grea de pandemie. Nu ne putem preface că depăşim o perioadă normală, suntem într-un război sanitar care cu siguranţă, din nefericire pentru noi toţi, va aduce o criză economică”, a declarat actualul Primar General al Capitalei.

Gabriela Firea e de părere că spitalele din București arată mult mai bine decât cele ale Ministerului Sănătății în lupta cu COVID-19.

Am dotat din primul moment spitalele din Capitală, ele arată mult mai bine decât spitalele Ministerului Sănătăţii. Am avut grijă de cadrele medicale să aibă materiale de protecţie şi tot ceea ce este necesar, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureştiul nu a devenit focar chiar dacă este un număr mare de persoane infectate în spitalele din Bucureşti, acestea nu sunt toate din Capitală, sunt din judeţele ţării. Am început acum un amplu program pentru donarea de plasmă sanguină care va salva mii de vieţi şi m-aş bucura ca în loc de critici şi Guvernul să se alăture demersului Primăriei Capitalei”, a adăugat aceasta.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW