Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, invitație către Costel Alexe pentru a discuta despre poluarea din București: Consider că sunteți dezinformat/ Municipiul București ocupă locul 4 în topul celor mai poluate orașe din România

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 8 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, l-a invitat pe ministrul Mediului, Costel Alexe, la o reuniune de lucru pentru a discuta despre poluarea din București.

Vă invităm să participați la o reuniune de lucru, vineri, 10 ianuarie 2020, ora 13.00, la sediul Primăriei Municipiului București (Bd. Regina Elisabeta, nr 47), etajul 1, sala 150, pentru a discuta despre măsurile dedicate combaterii poluării aprobate în ultimii trei ani și stadiul implementării acestora, împreună cu reprezentanții Primăriei Capitalei, ai primăriilor de sector și ai instituțiilor cu atribuții în combaterea poluării”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei susține că acuzațiile publice ale ministrului Mediului privind poluarea din București sunt nefondate și îl acuză pe Costel Alexe de dezinformare.

Ați lansat în ultimele zile o serie de acuzații publice referitoare la faptul că autoritățile locale din Capitală nu ar făcut „nimic” în ultimii trei ani, în ceea ce privește îmbunătățirea calității aerului și combaterea poluării. Consider că sunteți dezinformat și de aceea doresc să vă pun la dispoziție documentele și argumentele care stau la baza activității Primăriei Capitalei în acest domeniu.

Vă reamintim că Municipiul București ocupă locul 4 în topul celor mai poluate orașe din România, după Iași, Cluj, Brașov. Nu v-am văzut preocupat de acțiunile autorităților locale din primele 3 municipii ca grad de poluare din Romania. Ați sărit direct la locul patru, cu interesul Dvs”, a mai scris Firea.

Referitor la ce a spus ieri într-o emisiune TV cu privire la ministrul Mediului „că nu îl ține cu forța, și că poate pleca dacă e așa greu aici”, Gabriela Firea susține că s-a adresat doar acestuia și nu tuturor bucureștenilor.

Ministrului PNL din Iași – cel mai poluat oraș din România -, care se plânge ca nu mai poate respira și trăi în București, și căruia i-am spus aseară la TV ca nu-l ținem cu forța, și că poate pleca dacă e așa greu aici – LUI, și DOAR LUI i-am adresat această replică, în contextul acuzelor nefondate, i-am trimis azi o scrisoare deschisă care conține o invitație la dialog cu cifrele și documentele pe masă, nu clișee la televizor.Sperăm să fie la fel de dornic să afle adevărul, așa cum a început anul cu declarații care arată lipsa de informare și nepriceperea în acest domeniu, la modul practic”, a mai scris Gabriela Firea.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/gabriela-firea-invitatie-catre-costel-alexe-pentru-a-discuta-despre-poluarea-din-bucuresti-consider-ca-sunteti-dezinformat-municipiul-bucuresti-ocupa-locul-4-in-topul-celor-mai-poluate-orase-din-ro/ […]

  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/gabriela-firea-invitatie-catre-costel-alexe-pentru-a-discuta-despre-poluarea-din-bucuresti-consider-ca-sunteti-dezinformat-municipiul-bucuresti-ocupa-locul-4-in-topul-celor-mai-poluate-orase-din-ro/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW