Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, îndemn pentru alegători: Vă invit să votați pentru investiția în oameni

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 27 septembrie 2020 Etichete: ,

Cu două ore rămase până la închiderea urnelor, Gabriela Firea îndeamnă bucureștenii să iasă la vot. Prezența în București la ora 19:00 era de 31,86%.

Mai sunt 2 ore până la închiderea urnelor. Vă invit să votați pentru investiția în oameni. Doar oamenii sunt cei care contează. Restul sunt campanii și manipulări din laboratoare”, este îndemnul Gabrielei Firea.

Mai sunt 2 ore până la închiderea urnelor.
Vă invit să votați pentru investiția în oameni.
Doar oamenii sunt cei care contează. Restul sunt campanii și manipulări din laboratoare.

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 27 septembrie 2020

 

CITEȘTE ȘI: Tentative de fraudare a votului în Capitală / Ce reclamă reprezentanții PNL și USR-PLUS

Nereguli descoperite în mai multe sectoare din Capitală

 

Reprezentanți ai PNL Sector 5 reclamau, duminică dimineață, că au descoperit trei cazuri în care reprezentanții PSD și ALDE distribuiau mai multe buletine de vot către anumiți alegători.

Organizația PNL Sector 5 atrage atenția asupra unor tentative de fraudare a votului, la alegerile locale, încă din primele ore de la deschiderea secțiilor de vot.

Reprezentanții PNL în secțiile de votare din Sectorul 5 au descoperit în 3 rânduri (până la ora prezentului comunicat) reprezentanți ai PSD și ALDE care distribuiau, în secție mai multe buletine de vot pentru Primar General și Primar de Sector, către anumiți votanți, anume aleși de ei.

Persoanele cărora li s-au înmânat aceste buletine au fost surprinse când încercau să introducă buletinele de vot, ștampilate, în urnele de vot.

PNL Sector 5 va face plângere penală și somează PSD și ALDE să înceteze cu manevrele de încălcare a legii”, potrivit unui comunicat transmis de PNL Sector 5.

Un alt caz similar a fost surprins în Sectorul 3 al Capitalei, unde un alegător a primit un buletin de vot pre-ștampilat cu Gabriela Firea. Buletinul respectiv a fost distribuit de către un reprezentant PSD.

În sectorul 3, secția 542, delegatul PSD a dat unui votant un buletin de vot pre-stampilat cu Firea. Votantul a iesit din cabina de vot si a spus ca e pre-stampilat si ca vrea un alt buletin de vot.
Loctiitorul Presedintelui din sectia de votare a verificat cine a dat buletinul de vot si a fost identificat ca fiind dat alegatorului de catre delegatul PSD”, potrivit unui comunicat transmis de USR-PLUS.

Nereguli de acest tip au fost descoperite și în Sectorul 2, potrivit unor surse mainnews.ro.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *