Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea inaugurează lărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză: Avem trotuare de doi metri și piste de biciclete de un metru și jumătate

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 25 iunie 2020 Etichete: , ,

Cu cinci luni mai târziu decât era programat, Primăria Capitalei dat în folosință lărgirea de la două la patru benzi a Șoselei Fabrica de Glucoză între Șos. Petricani si Str. Barbu Vacarescu. Prezentă la inaugurare, Gabriela Firea s-a lăudat că proaspăt lărgit dispune de trotuare în lățime de doi metri și piste de biciclete de un metru și jumătate.

„Astăzi facem un pas important pentru rezolvarea problemei de trafic din zona de nord a Capitalei, anume finalizarea lucrării lărgirea bulevardului Fabrica de Glucoză de la două benzi la patru benzi. (…) Odinioară era o aglomerație de nedescris aici. În afară de partea carosabilă avem piste pentru bicicliști de un metru și jumătate, avem trotuare de doi metri, avem alveole unde vom planta în continuare copaci. Iluminatul public este unul modern și economic,” a declarat Gabriela Firea, la inaugurare.

Cu privire la porțiunea dintre Bulevardul Barbu Văcărescu și Bulevardul Floreasca, Gabriela Firea a promis că lucrarea va fi dată în folosință în două săptămâni, motivând întârzierea prin înlocuirea unei conducte de termoficare.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW