Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea îi îndeamnă pe cetățeni să stea în case de Paște: Vă rog, stați acasă. Nu socializați. Mai bine plictisiți și singuri decât bolnavi în terapie

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Primarul General al Capitalei îi îndeamnă pe cetățeni să stea în case în această perioadă, chiar dacă sunt Sărbătorile Pascale. 

Îi rog pe bunicii şi părinţii noştri să stea acasă în aceste zile, să nu se lase convinşi poate de un  prieten, poate de un vecin, să rişte, să iasă din casă doar până la colţul străzii pentru că se pot întâlni cu alte persoane care sunt deja infectate, din dorinţa de a aduce în case Lumină, Lumina Sfântă. Este posibil să se îmbolnăvească şi nu se ştie care va fi urmarea după ce se contaminează. Poate să fie bine, dar poate să nu fie bine.(…) Am sacrificat economia, am sacrificat educaţia pentru că şcolile au trebuit să fie închise, cursurile suspendate. Şi noi ce facem acum? Am muncit cu toţii o lună, ne-am chinuit şi pentru două, trei zile în care dorim să păstrăm tradiţia compromitem toată munca noastră a tuturor în câteva ore. Vă implor, rămâneţi acasă, rămâneţi în solitudine oricât ar fi de greu(…)Mai bine plictisit decât pacient, mai bine nerăbdător decât pacient, mai bine izolat decat pacient, mai bine fără tradiţie decât pacient, mai bine fără petrecere decât pacient, mai bine fără invitaţi la masă decât pacient, mai bine fără Lumină de data aceasta decât pacient”, a  spus Gabriela Firea.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW