Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Gabriela Firea: Din cei 4.600 de bucureșteni testați, doar patru au avut rezultate pozitive/ Olguța Vasilescu: Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică?

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 30 iunie 2020 Etichete: , ,

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, susține că din cei 4.600 de bucureșteni care au participat la testarea din București pentru coronavirus, doar patru au avut rezultate pozitive. 

„Din 11.000 de bucuresteni înscrişi în programul de testare cu PCR, au fost 4.600 de teste deja efectuate şi din acestea doar 4 au fost pozitive”, a precizat Gabriela Firea, la România TV.

Social-democrata Olguța Vasilescu a reacționat imediat după anunțul Gabrielei Firea și a precizat că cifrele raportate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică nu sunt justificate.

„Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facută cu aparatură performantă, după toate regulile și regulamentele naționale și internaționale… Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică? De ce nu încep măsurile de relansare economică? Au trecut deja 125 de zile de când ne tot amenință Orban că iese cu masuri economice… 125 de zile!!! Câte firme au fost îngropate de indolența și incompetența acestui guvern?”, a scris fostul ministru al Muncii.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW