Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, despre demiterea surorii sale: Trebuie să lase loc sponsorilor PNL și agramaților

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 10 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Gabriela Firea a declarat, vineri, că decizia de a o demite pe sora sa, Angelica Cobzaru, de la Garda de Mediu, este pentru a lăsa loc „sponsorilor PNL și agramaților”.

Afirmațiile primarului vin în contextul în care Comisarul General al Gărzii de Mediu, Gabriela Dorojan și-a dat demisia după ce a discutat cu ministrul Mediului, Costel Alexe. Odată cu plecarea Gabrielei Dorojan, va pleca si sora Gabrielei Firea, aceasta ocupnând funcția de director de cabinet al Comisarului Gărzii de Mediu.

Sora mea, neavând 3 la Bac, că așa se promovează, nefiind sponsor PNL, nefiind agramată, având două facultăți, realizate cu adevărat, nu copii după diplome și un doctorat în protecția mediului, nu mai poate să lucreze în domeniu, trebuie să lase loc unora cu 3, unora care s-au ocupat de Cadastru, sponsorilor PNL și agramaților. Ea a avut oferte și propuneri de a fi mult mai mult decât de a fi șeful de cabinet al comisarului Gărzii de mediu, dar având în vedere că eu sunt primar general și sunt implicată în activitatea politică, întotdeauna am sfătuit-o să nu accepte aceste avansări pentru a nu se specula că au fost făcute pe criteriul personal și nu pe cel profesional”, a spus, vineri, Firea, la o dezbatere organizată de Municipalitate, pe tema poluării din București.

În urma conflictului dintre primarul Capitalei și ministrul Mediului, despre poluarea din București, Gabriela Firea a declarat, vineri, că are pregătită o plângere împotriva ministrului Mediului, Costel Alexe, pentru că a indus panică în rândul populației, acuzându-l că are interese politice și patrimoniale.

Ministrul Mediului acuză că situația municipiului București, din punct de vedere al poluării aerului, s-a agravat de când Gabriela Firea este primar.

De asemenea, ministrul Mediului susține că bucureștenii „inhalează otravă”, iar la mijloc este vorba de milioane de oameni, nu de orgoliile politicienilor. Acesta precizează că cifrele nu mint, iar poluarea din București este gravă.

Sursă foto: Știrile Protv

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW