Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, despre contradicțiile apărute în datele transmise de autorități: Incompetență și rea-credință la guvernare!

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 13 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

Gabriela Firea atacă instituțiile statului care oferă date privind situația pandemiei de COVID-19, spunând că autorităților guvernamentale nu le pasă de oameni și de țară. Primarul în funcție al Capitalei susține că statistica oficială privind „noua gripă chinezească”, după cum a numit-o aceasta, ar fi făcută în bătaie de joc, alimentând, astfel, teoriile celor care nu cred în existența virusului.

Gabriela Firea susține că statistica oficială privind „noua gripă chinezească”, după cum a catalogat-o primarul în funcție al Capitalei, ar fi făcută în bătaie de joc de către autoritățile guvernamentale.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu iese la atac: PMB a avut bani pentru plata subvențiilor dar a deturnat destinația banilor!

Aceasta îi acuză pe reprezentanții autorităților că nu ar fi interesați de oameni și de țară, ci doar de îmbogățire.

CITEȘTE ȘI: Prejudiciu de 40 de milioane de euro găsit de inspectorii MFP la Primăria Capitalei

Incompetentā si rea-credintā la guvernare! Anul trecut în iarna, INSP (in subordinea Ministerului Sanatatii) publica pe site-ul oficial, in plin sezon rece, doar 60 de bucuresteni cu gripa A si B. Noi identificasem prin Assmb si cabinetele de medicina scolara aproape 3 000 de copii cu gripa sezoniera, plus mii de adulti diagnosticati de medicii de familie si tratati acasa.

Deci, statistica oficialā era facutā în bataie de joc! Asa e si cu noua gripa chinezeasca!

Autoritatile guvernamentale habar nu au de capul lor! Prefectul PNL spune una, sefa INSP confirma cu totul altceva, grupul de comunicare strategica – cel condus ilegal de un personaj care a sfidat legea pentru a se cocota cat mai sus -, transmite cu totul altceva.

O adunaturā de politruci care a venit la putere doar cu scopul imbogatirii! Nu le pasā de oameni! Nu le pasā de tara! Lor sa le fie bine!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW