Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Gabriela Firea, despre candidatura sa pentru un nou mandat de primar general: Copiii cei mari îmi spun să nu mai candidez

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 2 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că va candida la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, deși copiii săi cei mari îi cer să nu o mai facă. Totodată, social-democrata a precizat că se așteaptă ca 2020 să fie un an dificil, dar că este „pregătită de luptă”.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste, am terminat proiectele rămase începute din fostele mandate și am început noi proiecte, împreună cu echipa mea. Vrem să le finalizăm într-un timp cât mai scurt, să vă invit la punerea pietrei de temelie a Spitalului Metropolitan, care se va construi în zona de Nord a Capitalei și va avea 1.000 de paturi și va deservi pacienți din București și din întreaga țară. Va avea și centre de excelență și spații de cazare pentru rudele pacienților, pentru medici și asistente, creșă, grădiniță, after-school. Va avea și heliport pentru urgențe. E un proiect de anvergură pe care l-am început și ar fi normal să îl termin”, a spus edilul.

Gabriela Firea a mărturisit că fiii ei cei mari îi spun să nu mai candideze, pentru că este oboseală mare, riscuri mari, atacuri dure „pe care nu le merit”.

„Copiii cei mai mari îmi spun să nu mai candidez, pentru că este oboseală foarte mare, riscuri foarte mari, atacuri foarte dure, pe care nu le merit. Copiii mari ne spun să nu mai candidăm pentru că nu merităm această viață atât de dură pe care o trăim. Nu e normal să abandonăm, nici eu, nici soțul meu”, a completat sursa citată.

Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW