Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: Vreau să închei ce am început

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2020 Etichete: , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, după întâlnirea conducerii PSD cu preşedinţii consiliilor judeţene, că indiferent de numărul de zilelor de vot va candida pentru un nou mandat.

Indiferent de numărul de zile de vot, trei – patru – cinci – nouă, voi fi candidat, pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu îmi este ruşine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor„, a precizat primarul Capitalei.

Totodată, Gabriela Firea a explicat că această decizie de a continua a luat-o înainte de a se discuta despre alegerile locale în două tururi de scrutin.

Conducerea PSD la nivel naţional, conducerea PSD Bucureşti, dar cred că cel mai important hotărârea mea este de a candida pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei şi am făcut această declaraţie în urma consultării cu colegii şi cu familia înainte de a se afla câte tururi – trei, patru, nouă – de scrutin vor fi. Prin urmare nu pot să dau înapoi doar pentru faptul că din cauza motivaţiei evidente oamenii nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat şi mă refer la cei de PNL. Încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câştiga pe această variantă, nu prin programe şi prin competenţă. Indiferent de numărul de zile de vot – trei, patru, cinci, nouă – voi fi candidat pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu îmi este ruşine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor„, a adăugat Firea.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW