Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, critici pentru Viorica Dăncilă: Ma delimitez categoric! Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 25 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, o critică pe Viorica Dăncilă fiindcă a decis să îl facă membru cu drept de vot în Comitetul Executiv pe fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea.

În postarea sa de pe Facebook, Gabriela Firea, susține că românii au votat răul cel mai mic, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

„Pentru copiii acestei tari care merita mai mult de la politicieni, îmi voi asuma toate riscurile, consecințele și nu voi accepta compromisuri. Greșelile și compromisurile i-au determinat pe romani să aleagă într-un număr atât de mare raul cel mai mic. Ma doare, dar îi înțeleg perfect!”, a scris Gabriela Firea.

Edilul consideră că gestul Vioricăi Dăncilă este unul sfidător și susține că nu a știut despre acest lucru. Gabriela Firea a precizat că este dezamăgită de alegerea liderului PSD și se „delimitează categoric”.

„Așa cum am rămas doar șase în picioare, din cei 25 de semnatari ai scrisorii prin care îi solicitam dlui Dragnea să se retragă de la conducerea PSD, pentru că începuse să ne facă foarte mult rău și în primul rând românilor, cu toate pedepsele pe care le-am primit fiecare în parte, așa și acum vreau să mă delimitez printre primii în mod public față de nesocotirea opiniei majorității covărșitoare a românilor și a colegilor din partid, prin impunerea intrării în CEX, fără votul explicit al nostru, a unor persoane, pe motiv ca acum nu mai conduc partide ci… sindicate.

Resping ferm ideea că aș fi știut așa ceva, că aș fi fost de acord! Eram în primul rând la CEX, în campania electorala, când ni s-a cerut votul pentru colaborarea cu câteva sindicate. Propunere votată în unanimitate. Nu s-a citit numele președinților acelor sindicate, unele de care nu am auzit în viața mea, nu s-a precizat că devin automat vicepreședinți ai PSD și că au drept de vot în BPN și CEX, ca și cum ar fi fost votați în Congres de către delegații din toată țara.

Sunt dezamăgită că începem analiza prăbușirii noastre cu un astfel de gest sfidător. Nu ne putem reforma și relua legătura cu simpatizanții noștri printr-o minciuna. Aud ca și alte persoane controversate se lipesc acum, în înghesuiala și nebăgare de seama, de noi. Probabil vor sa ne îngroape definitiv! Ma delimitez categoric! Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?”, susține Gabriela Firea.

 Sursă foto: Gabriela Firea/ Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW